FAVORİ SOKAK PARKI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi, ilçenin her bir mahallesine vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni parklar yaparak çocuklara güvenli ve modern yeni oyun alanları oluşturmaya devam ediyor.

SPOR Yayın: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.07.2021 16:24:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla belediye ekiplerince ilçenin genelinde zamanla eskiyen ve yıpranan parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ederken mahallelerde uygun bulunan alanlara yeni çocuk parklarının yapımı da sürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi Favori Sokak’ta geçen aylarda projelendirilerek yapımına başlanan Favori Sokak Parkı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Çevre duvarları ve zemin betonları tamamlanan parkta ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

 

YAKLAŞIK 3500 METREKARELİK PARK

Bölgedeki çocukların güvenle ve rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir kuleli 3 kaydıraktan oluşan oyun grubu ve 3 potalı basket sahası yer alacak park yaklaşık 3500 metrekarelik alana kuruluyor. Parka ayrıca yetişkinlerin de güzel vakit geçirebilmeleri için kamelyalar ve banklar konulacak.

 

KARADENİZLİLER MAHALLESİ’NE YENİ SPOR ALANI

Başiskele’de spor kültürü oluşturmak, sağlıklı ve zinde bir gençlik inşa etmek için yatırım ve hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediyesi, kente yeni ve modern spor alanları da oluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü önderliğinde Başiskeleliler’in talepleri ve mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda geçen aylarda Karadenizliler Mahallesi Ermiş Sokak’ta yine Başiskele Belediyesi tarafından projelendirilen futbol ve basketbol sahasındaki çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Çevre duvarları tamamlanan spor alanında son olarak futbol sahasının halıları serildi, basketbol sahasının potaları dikildi.

 

450 METREKARE FUTBOL, 200 METREKARE BASKETBOL SAHASI

Geleceğin hazinesi çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve güvenle spor yaparak sağlıklı ve huzurlu birer birey olmaları, kentte spor kültürünün oluşması adına yapılan spor alanı yaklaşık 2000 metrekarelik alana inşa ediliyor. Yeşil alanlar ile dinlenme alanlarının da yer alacağı spor alanında futbol sahası 450 metrekare, basketbol sahası 200 metrekareden oluşuyor. Spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Karadenizliler Mahallesi’nin yeni sosyal yaşam alanı bölge sakinlerinin hem güvenle spor yapabileceği hem de dinlenebileceği cazibe merkezi olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.