FETHİYE CADDESİ PROJESİNDE STARTI ESNAF VERECEK

Türkiye’de bir ilke imza atarak, kentin estetik görünüme vatandaşla birlikte karar veren İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi Projesinde ilk kazmanın ne zaman vurulacağını yine İzmitlilerle birlikte belirleyecek.

YAŞAM Yayın: 21 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 21.05.2021 11:21:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Gerçekleştireceği projelerde mağduriyet yaşanmaması adına halkla birlikte hareket eden İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi projesinde son sözü esnafa bıraktı. Esnafı mağdur etmemek, özellikle pandemi sürecinde durgun olan ekonomilerine ket vurmamak adına İzmit Belediyesi, esnafa projenin ne zaman başlatılması gerektiğini sordu. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Fındık ve zabıta ekipleri dört koldan İzmit esnafına anket dağıttı. Fethiye Caddesi’nde startın ne zaman verileceği anket sonuçlarına göre belli olacak. 
 
HALKIN BAŞKANINA TEŞEKKÜR
İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de öncü olan Fethiye Caddesi Projesinde son aşamaya gelindi. Fethiye Caddesi Projesine başlamaya hazır olan İzmit Belediyesi, mağduriyet yaşanmaması adına esnafın verdiği karar ile çalışmalara başlayacak. Anket dağıtılarak çalışmaların ne zaman başlaması gerektiği yine kendilerine sorulan esnaf, tek başına hareket etmeyip halkına soran halkın Başkanı Fatma Başkan’a teşekkürlerini iletti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.