GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ BU OKULDA YETİŞİYOR

Başiskele Belediyesi, birbirinden farklı birçok branşta 4 yaşından 29 yaşına kadar tüm çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz müzik eğitimlerini sürdürüyor.

SANAT Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.07.2021 00:00:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kentte geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün lanse ettiği Genc-i Âlâ Gençlik Hareketi’nin bir parçası olan ücretsiz müzik okullarında dersler çocukların ve gençlerin katılımıyla sürüyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, Başiskele’deki çocuk ve gençleri sanatsal-kültürel aktivitelere yönlendirmek, müzik becerilerini gün yüzüne çıkarmak için açılan müzik kurslarında başarılı ve yetenekli müzisyen adayları kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

7 FARKLI BRANŞTA MÜZİK EĞİTİMİ VERİLİYOR

Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi üzerindeki Altınkent Gençlik Merkezi ve Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen müzik eğitimlerinde öğrencilere gitar, bağlama, piyano, çocuk ve gençlik korosu, ritim grubu gibi çeşitli müzik dallarında eğitimler veriliyor.

3 AYRI YAŞ GRUBUNDA EĞİTİMLER

Başiskele’de ikamet eden müzik yeteneği olan ve yetenek taramasından geçen çocuklar ve gençlerin başvurduğu branşlarda 3 ayrı yaş grubunda eğitimler veriliyor.

Müzik eğitim grupları ve dalları şöyle:

13-29 yaş – Şan Eğitimi – Gitar – Bağlama – Gençlik Korosu

4-14 yaş – Piyano – Çocuk Korosu

8-29 yaş – Ritim Grubu

ÖĞRENCİLERDEN YASİN AĞABEYLERİNE TEŞEKKÜR

Çocuklara ve gençlere yakınlığı ve samimiyetiyle kardeşlerinin gönlüne dokunan gençlerin Yasin Ağabeyisi müzik okullarıyla da büyük takdir topladı. Genç yetenekler kendilerine bu fırsatı veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine çok teşekkür ettiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.