GELECEK KOCAELİ'DE DAVUTOĞLU HEYECANI

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun 11 Temmuz Pazar günü Gebze’de düzenleyecekleri piknik programına katılacağını söyledi.

SİYASET Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 10:11:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı 11 Temmuz Pazar günü Gebze Cumaköy’deki  Atlı Spor  Kulübü’nde düzenleyecekleri  piknik programında genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak. Pandemi koşulları nedeniyle bir çok programını ertelemek ya da iptal etmek zorunda kalan Kocaeli teşkilatı haziran sonu itibariyle başlayacak normalleşme kapsamında etkinliklerine başlayacak.  12.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek piknikte yemek ikramı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

İl başkanı Ömer Faruk Başaran yaptığı açıklamada, “İl teşkilatımızı kurduktan sonra 28 Mart 2020’de açılış organize etmiştik. Malumunuz üzere son dakika pandemi yasakları geldi ve programı iptal etmek zorunda kaldık. 28 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz il kongremizde de yine bir talihsizlik yaşadık ve sayın genel başkanımız sağlık problemi nedeniyle katılım sağlayamadı. 3 Haziran 2020’de il teşkilatımızı kısa süreliğine ziyaret eden genel başkanımızı yine pandemi şartları nedeniyle istediğimiz gibi ağırlayamamıştık. Bu bağlamda piknik programımız bizim için çok önemli. Tüm teşkilat mensuplarımızı ve vatandaşlarımızı pikniğe davete diyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.