GENÇBÜS İLE ÜNİVERSİTE TERCİHİ

Başiskele Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihi yapacak öğrencilere geçbüs aracılığıyla rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor

EĞİTİM Yayın: 11 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 11.08.2021 12:53:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

GENÇLERİN HİZMETİNDE

İki buçuk milyondan fazla adayın ter döktüğü Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından üniversite adayları için tercih maratonu da başladı. Çocuklara ve gençlere her zaman değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yapacakları meslek ve üniversite tercihlerinde de genç kardeşlerini yalnız bırakmıyor. Genc-i Âlâ modeli ile daima gençlerin hizmetinde olan Başiskele Belediyesi, GençBüs Mobil Gençlik Merkezi ile gençlerin ayağına kadar giderek üniversite tercihlerinde uzman eğitmenler eşliğinde gençlerin tercih yapmalarına deste sağlıyor.

HER GÜN FARKLI BİR MAHALLE

Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen rehber öğretmen eşliğinde tercih sürecindeki öğrencilerin puanları, yetenekleri ve beklentileri doğrultusunda en doğru seçimi yapmaları amaçlanıyor. Gençlerin yanı sıra ailelerin kafasına takılan sorular da yine rehber öğretmenler tarafından yanıtlanıyor. Son günü 20 Ağustos olan üniversite tercihlerini yapacak adaylar için GençBüs her gün farklı bir mahallede gençleri ağırlamaya devam ediyor.

GençBüs Mobil Gençlik Merkezi’nin bir sonraki durakları ise şöyle:

12 Ağustos Perşembe - Başiskele Sahili              

13 Ağustos Cuma - Kullar Semt Meydanı                             

16 Ağustos Pazartesi - Altınkent Gençlik Merkezi         

17 Ağustos Salı - Vezirçiftliği Semt Konağı Yanı           

18 Ağustos Çarşamba - Yeşilyurt Camii Karşısı Park Yanı       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.