GENÇBÜS SAHİLDE GENÇLERLE BULUŞTU

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere yönelik hayata geçirilen Genc-i Âlâ Gençlik Hareketi’nin bir parçası olan GençBüs’ün ilk durağı Başiskele Sahili oldu.

YAŞAM Yayın: 29 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 29.07.2021 13:29:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün büyük önem verdiği Genc-i Âlâ projesi Başiskeleliler tarafından büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Başiskele Sahili’nde ilk kez görücüye çıkan GençBüs gençler tarafından büyük ilgi gördü.   2021 Yaz Etkinlikleri kapsamında yaz boyunca renkli ve eğlenceli anlara ev sahipliği yapan Başiskele Sahili dün akşam gençlere yönelik bir programla yine şenlendi. Başkan M. Yasin Özlü’nün de katıldığı programda Furkan Kayaoğlu ve Bukte Saatçi birbirinden güzel şarkılar ve türkülerle, gençlere ve kendini genç hisseden Başiskelelilere eğlenceli anlar yaşattılar.

 

AÇIK HAVADA CANLI MÜZİK KEYFİ

 

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak yapılan yoğun katılımlı programda Furkan Kayaoğlu ve Bukte Saatçi’nin seslendirdiği eserlere Başkan M. Yasin Özlü de eşlik etti. Başiskele Belediyesi tarafından çay ve kahve ikramının da yapıldığı programda katılımcıların istek parçaları da çalınıp söylendi. Büyük beğeni toplayan etkinlik adeta açık hava canlı müzik konseri tadında geçti. Yaklaşık 2 saat süren program sonunda Başkan Özlü, programa katılan hemşehrilerine teşekkür etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

 

GençBüs otobüsünde kitap okuma, enstrüman çalma imkanı bulan gençler, PlayStation ve langırt da oynayarak gönüllerince eğlendiler. Programa katılan çocuklara özel ilgi gösteren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, etkinlik alanında kardeşleriyle langırt, basketbol ve futbol oynadı. Başkan Özlü, gençlere 1 GB hediyeli yeni nesil kartvizit de dağıttı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.