GENEL KURUL TOPLANTISINA KOCAELİ İMZASI

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Kocaeli Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Oğuzhan Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Tahsin Karaosmanoğlu, Abdullah Üstübi, İsmail Akova temsil etti. İMKON yönetim kurulu ve denetleme kuruluna Kocaeli’nden 4 isim seçildi. Kocaeli Müteahhitler Birliği hepimizin gururu oldu.

EKONOMİ Yayın: 25 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 25.06.2021 11:53:52
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

İMKON’A KOCAELİ DAMGA VURDU!

İMKON Genel Başkanlığı görevine Tahir Tellioğlu yeniden seçildi. Kocaeli Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Oğuzhan Keleş ve Kocaeli Müteahhitler Birliği Derneğinin eski başkanı Faruk Mamik Yönetim Kuruluna seçildi. İMKON Denetleme Kuruluna Kocaeli’nden Hasan Tahsin Karaosmanoğlu seçildi. Üst Kurul Delegesi Abdullah Üstübi seçildi.

Başkan Keleş 17 Ağustos 1999 yılında Kocaeli Bölgemizde yaşanılan depreme dikkat çekerek konfederasyonu bu sene 17 Ağustos’ta Kocaeli’ye davet etti. Başkan Keleş’in kamu yararına kentsel dönüşüme katkıda bulunmak için konfederasyon olarak çalışma yapmayı önerdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.