GÖLKENT CAMİ KURAN KURSUNDA ÇOCUKLARA BÜYÜK EĞLENCE

Yaklaşık 5 dönümlük bir alan üzerine 7 kattan oluşan ve Kocaeli’nin en büyük Kur’an Kursu olma özelliğini taşıyan Gölkent Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri Dernek yönetimi tarafından kendilerine sunulan imkânlardan son derece memnun

EĞİTİM Yayın: 15 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 15.08.2021 22:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
Pandemi döneminde gerekli önlemleri ve yayınlanan genelgeleri dikkate alarak hafızlık yolunda ilerleyen öğrenciler eğitimlerini ülkemizin en önemli hafızlarından ve İmam hatiplerinden aldı. Hafızlık yolunda son derece başarılı olan hafız adaylarına bir sürpriz yapan Dernek Başkanı Kadir Çelikiz ve kurs hocaları sabahın erken saatlerinde kurs otoparkına gezici tiyatro sahnesi ve şişme oyun grupları kurdurdu.


Kocaeli İl Müftülüğü, İzmit İlçe Müftülüğü ve Gölkent Cami Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma ve Onarma Derneği tarafından ilimize kazandırılan İzmit Çayırköy Mahallesi Gölkent 1. Etap, 4 nolu sokakta bulunan Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu ve Camii, geleceğin hafızlarını yetiştiriyor. Hafızlık yolunda olan öğrencilere; Kur’an-ı Kerim’i makamlı okuma, ezan dersleri gibi alanlarda donanımlı olmaları için her hafta ülkemiz ve dünya çapında dereceler almış hocalar eşliğinde çok özel dersler veriliyor. Hazırlanan sürprizden dolayı mutlu olduklarını ve dernek yönetimine teşekkürlerini belirten öğrenciler Kur’an kurslarını çok sevdiklerini ve mutlu olduklarını belirttiler. Hafızlık okuyan öğrenciler arkadaşları ile tiyatro oyunlarına eşlik ettiler, düzenlenen yarışmalar katıldılar ve kendileri için hazırlanan ikramlardan faydalandılar.

Gölkent Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu Dernek Başkanı Kadir Çelikiz ise “Bizler yarınlarımız için mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 10 bin metrekare kapalı alanı bulunan kursumuzda 20 derslik, 40 yatakhane, 2 çok amaçlı salon ve sosyal aktivitelerin yapılacağı 700 metrekarelik kapalı alanlarımız ve dışarıda da sportif aktivite alanlarımız bulunuyor. Bizler bugün onlara bir sürpriz yaparak çocuklarımızın pandemiden dolayı bunalan ruhlarını rahatlatmak için tiyatro etkinliği düzenledik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.