GÜLTEPE MUHTARLIK BİNASI ÇİÇEK GİBİ OLUYOR

Mahalle muhtarlarının halka daha sağlıklı ve bakımlı ortamda iyi hizmet verebilmesi için ihtiyaçları dinleyen İzmit Belediyesi, Gültepe Muhtarlığı binasının iç ve dış cephesini boyamaya başladı.

YAŞAM Yayın: 09 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 09.06.2021 14:33:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi adına ihtiyaçları belirleyen ve gelen talepleri dinleyen İzmit Belediyesi, Gültepe Mahalle Muhtarlığının iç ve dış cephe olmak üzere tüm duvarları boyamaya başladı. Muhtarlık binasındaki boyası eskimiş duvarları yeniden elden geçiren İzmit Belediyesi muhtarlık binasını daha temiz bir görünüme kavuşturdu. 
 
MAHALLESİ ADINA TEŞEKKÜR 
Gültepe Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden ekipleri mutlulukla karşılayan aza Emrah Altun, “Allah razı olsun, güzel bir hizmet oldu. Duvarlarımızın boyası eskimişti. Emek veren ekiplere ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Her şeyden önce isteğimizi hemen dikkate alıp zaman geçmeden, zamanında gelindiği için çok teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.