GÜLÜMSE ÇOÇUK TİYATROSU 26 KASIM'DA PERDELERİNİ AÇIYOR

2021-2022 tiyatro sezonunda izleyicisiyle buluşan İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu 26 Kasım tarihinde yeni oyunlarıyla birlikte perdelerini açmaya hazırlanıyor

KÜLTÜR Yayın: 17 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.10.2022 12:58:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu yeni sezona hazırlanıyor. Çok kısa sürede iki büyük ödüle sahip olan İzmit Belediye Tiyatrosu ve çocukların çok sevdiği Gülümse Çocuk Tiyatrosu 26 Kasım tarihinde yeniden perdelerini açacak. 
 
MİNİKLER UNUTULMADI
İzmit Belediye Tiyatrosu 26 Kasım tarihinde Sanat Akademisi Eğitim Sahnesi’nde Uluç Esen ve Cüneyt Yalaz’ın yazdığı, Burhan Akçin’in yönettiği ‘Tiyatro... Yeniden!’ komedi oyunuyla 2022-2023 sezonunu açacak. Gülümse Çocuk Tiyatrosu ise miniklere Burhan Akçin’in yazıp yönettiği ‘Uç uç böceğim’ adlı oyunla merhaba diyecek. Henüz bir yılını doldurmayan Gülümse Çocuk Tiyatrosu 4 yeni oyunla sezon boyunca minikleri ağırlayacak. 
 
 
UYGULAMALI TİYATRO KURSLARI BAŞLIYOR!
Ekim ayı sonunda duyurusu yapılacak olan Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü, Akademik seviyede donanımlı eğitmen kadrosuyla tiyatro sanatının bileşenlerine dair uygulamaları eğitimlerine Kasım ayında başlayacak.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.