HALK MARKET RUHSATINI ALDI

Vatandaşı ekonomik ve doğal ürünle aracısız olarak buluşturmayı planlayan İzmit Belediyesi Halk Market, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden işletme ruhsatını aldı.

YAŞAM Yayın: 18 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 18.05.2021 13:28:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit’te yeni bir dönemi başlatacak olan Halk Market projesinde çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Üretimi ve üreticiyi güçlendirme şiarıyla hareket eden ve projelerine bu doğrultuda yön veren İzmit Belediyesi, çok kısa süre sonra Halk Market’i İzmitlilerle buluşturacak. Yerli üreticiye destek vererek doğal ve ekonomik ürünleri aracısız olarak vatandaşlara ulaştıracak olan Halk Market, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden işletme ruhsatını aldı.
 
İNÖNÜ CADDESİ’NDE
Sonradan sayısı arttırılması planlanan Halk Market’in tüm iç teşrifat çalışmaları ve soğuk hava deposu tamamlandı. İlk şubesi Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi’nde açılacak olan Halk Market kente değer katacak ve İzmit’te kooperatifçiliğin kentte yaygınlaşmasına ön ayak olacak.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.