HAYIRLI HİZMETLER DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi tarafından kurulan ve hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturan Hayır Çarşısı, kurulduğu günden bu yana yüzlerce aileyi mutlu etmeyi sürdürüyor.

YAŞAM Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 21:02:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

EKİPLER TARAFINDAN TOPLANIYOR

Başiskele Belediyesi tarafından 2010 yılında kurulan Hayır Çarşısı, kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. Temiz kıyafet, ayakkabı, ev tekstili ürünleri, beyaz eşya, mobilya gibi kullanılabilir binlerce eşyayı ihtiyaç sahipleri için toplayan Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

İHTİYAÇLARI TAMAMLANANA KADAR

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayır Çarşısı’ndan ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar önce ilgili birime başvuru yapıyor. Ardından ekipler tarafından saha tespit çalışmaları yapılıyor ve yardım komisyonundan onay alan vatandaşlar ihtiyaçları tamamlanana kadar yardım almaya devam ediyor.

Sosyal dayanışmanın ve sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden biri olan Hayır Çarşısı’na, yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri 444 41 10 veya (0262) 310 12 00 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.