HER BİR NOKTADA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliği başlatarak kenti bayrama hazırladı.

YAŞAM Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.07.2021 13:47:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele genelinde temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma gerçekleştirerek ilçeyi bayrama hazırladı. Topyekun bir şekilde bayram temizliğine girişen belediye ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı meydanları, ana arterleri, cadde ve sokakları,  cami avlularını ve halkın ortak kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizledi. Yol süpürme araçlarıyla sokak ve caddeleri süpüren belediye ekipleri, özel solüsyonlu artezyen su dolu tankerlerle de yolları pırıl pırıl yıkadılar. Daha temiz ve daha sağlıklı Başiskele için gece gündüz demeden çalışan belediye ekipleri, vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirebilmeleri için de kentin her bir noktasında bayram temizliği yaptılar. Ayrıntılı bir temizlik için mobil ekipler de oluşturan Başiskele Belediyesi, sıcak yaz günlerinde ilçenin her bir noktasını dip bucak temizleyerek ilçenin bayram temizliğini tamamladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.