İKİ MAHALLEDE GEÇİŞLER DAHA KONFORLU

Başiskele genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, Serdar Mahallesi ve Barbaros Mahallesi arasındaki geçişleri daha konforlu ve güvenli hale getirdi.

YAŞAM Yayın: 04 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.10.2021 14:13:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Serdar Mahallesi ile Barbaros Mahallesi’ni birbirinden ayıran derenin üstüne geçtiğimiz aylarda yaklaşık 4 metre genişliğinde, 9 metre uzunluğunda kutu menfez köprü yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köprünün bağlantı yollarını da asfaltladı.

MERİÇ SOKAK’IN ASFALTI TAMAMEN YENİLENDİ

Çalışmalar kapsamında Serdar Mahallesi Meriç Sokak’ın bozulan asfaltı baştan sona kazınarak yeniden boydan boya asfaltlandı. Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi’ne kadar köprüye çıkan tüm sokakları asfaltlayan ekipler, hem sürücüler hem de yayalar için konforlu ve güvenli ulaşıma olanak sağladı.  

ALTERNATİF YOL

Ulaşım konforu yanı sıra ulaşım ağı da gün geçtikçe artan Başiskele’de, son yapılan köprü ve asfalt çalışmasıyla bölge sakinlerinin yoğun olarak kullandığı Döngel Vadisi Millet Bahçesi, Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve ilçenin yeni yürüyüş ve bisiklet yoluna geçişler daha konforlu ve alternatif bir yoldan yapılmış olacak.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.