İLGİNÇ KAZA SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde seyir halindeyken, kontrolden çıkarak bariyerlerin üzerinde asılı kaldı. İlginç kaza anı bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

ASAYİŞ Yayın: 23 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 23.07.2021 10:07:17
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Kaza, Kocaeli’nin Kandıra ilçesi İzmit-Kandıra yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak yol ortasında savrulmaya başladı. Kendi etrafında 360 derece dönen otomobil, daha sonra yol kenarındaki bariyerin üzerine çıkarak asılı kaldı. Araç içerisinde bulunan vatandaşlar ise kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

Kaza anı kameraya böyle yansıdı
Öte yandan, otomobili ile seyir halindeyken, cep telefonu ile görüntü çeken bir vatandaş kaza anını saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde seyir halinde olan otomobilin bir anda kontrolden çıkarak savrulmaya başladığı görülüyor. Otomobil daha sonra yolda 360 derece dönerek bariyerin üzerine çıkıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.