İzmit Belediyesi Kadrosunu güçlendirriyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in her kesimine, her mahallesine, 7’sinden 70’ine hitap eden yönetim kadrosunu daha da güçlendirerek İzmit’in geleceğine sağlam bir kadroyla ‘Merhaba’ dedi

SİYASET Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 11:08:28
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit Belediye Başkanı Av Fatma Kaplan Hürriyet, kente daha iyi hizmet verebilmek, İzmit halkına daha güçlü kadrolarla ulaşabilmek için yeni atamalarını gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet, Ramada Otel’de düzenlediği toplantıda, İzmit Belediyesine yeni atadığı Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Koordinatörler Devrim Bal, Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Belediye Başkanlığı Sözcüsü Sercan Al, Bekaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akın, Sarbaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Temsilcisi Nihat Değer ile mevcut yönetim kadrosu ve meclis üyelerini bir araya getirdi. 
 
SAĞLAM KADRO AKILCI ÇÖZÜMLER ÜRETECEK
 
Güçlü yönetim kadrosuyla İzmit’e daha iyi hizmet etmek istediğini ve halka daha iyi dokunmak istediğini belirterek konuşmasına başlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Olabildiğince ekibimizi güçlendirerek, her alanda bize bilgi, beceri, yetenekleri ve tecrübeleriyle bilgi birikimini aktaracak insanlarla yolumuzda yürümek istiyoruz” dedi. Bundan sonra daha güçlü kadro ile yollarına devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Hürriyet, “Daha fazla halkla buluşacak, daha fazla insana dokunacağız ve daha fazla çözüm oluşturacağız. Bu kentin tanıdığı ve aynı zamanda bu kentin ana damarlarını da çok iyi bilen, tanıyan ve alanında uzman insanlarla çalışacağız.” şeklinde konuştu.
 
İZMİT’İN GENÇ YÜZLERİ, GENÇ KOORDİNATÖRLER
 
Belediyede gerçekleştirdiği atamalar hakkında da konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışından doğan bir yönetim anlayışımız var. Bu anlamda bize güç katacağını düşündüğümüz Emirşah Torun eğitim camiasının çok iyi tanıdığı bir isim. Onun eğitimci yeteneği ve mesleğindeki tecrübe bize güç katacak” dedi. Koordinatör olarak atanan Devrim Bal, Ozan Aksu ve Hakan Yalçın’ın İzmit halkına, özellikle gençlere daha iyi ulaşabileceğini belirten Başkan Hürriyet, “Toplumun her kesimiyle anlaşabilecek, tüm katmanlarına ulaşabilecek olan, özellikle gençlikleriyle belediyemize taze bir güç katacak isimlere belediyemizde ihtiyaç vardı. Devrim, Ozan ve Hakan kardeşlerimin de bu anlamda, özellikle gençlerle aramızdaki bağ olacağına inanıyorum.” dedi. 
 
“İZMİT’E KENDİMİZİ DAHA RAHAT ANLATACAĞIZ”
 
Başkan Hürriyet, basın danışmanlığına atadığı Cem Şakoğlu’nun, İzmit’in her kesimi tarafından sevilen ve sayılan bir isim olduğuna dikkat çekerek, “Yerel basını çok iyi tanıyan, kanaat önderlerini bilen, basın noktasında bizi daha iyi anlatabileceğini düşündüğüm Cem Şakoğlu’nun tam isabet bir karar olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda onunla daha iyi işler başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi. Daha önce uzun yıllar kendisinin basın danışmanlığı ve belediyede koordinatörlük görevini yürüten Sercan Al’ın kendisi ve İzmit Belediye Başkanlığının sözcüsü olacağını dile getiren Başkan Hürriyet, “Sercan’la uzun yıllar yol yürüdük. Bundan sonra belediyemizin sözcülük görevlerini de üstlenecek.” dedi. 
 
BEKAŞ VE SARBAŞ DEĞER KAZANACAK
 
İzmit Belediyesinin iki değerli şirketi olan BEKAŞ ve SARBAŞ’ın daha iyi ve halka yönelik hizmet vermesinin de önemine değinen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nihat Değer ve Ömer Akın’ı iki şirketin yeni yüzü olacağını dile getirdi. Başkan Hürriyet, “Nihat Değer ve Ömer Akın’ın, eğitim camiası, sendikacılık ve idarecilikte edindiği tecrübelerle BEKAŞ ve SARBAŞ’a güç katacağını düşünüyorum. BEKAŞ şirketinde Ömer Akın, SARBAŞ şirketinde ise Nihat Değer gibi iki değerli isimle şirketlerimiz artı değer kazanacaktır.” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.