İZMİT BELEDİYESİNİN DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI BİR HAYATA ADIM ATIYORLAR

Sağlıklı bir hayata adım atmak isteyen vatandaşlar, İzmit Belediyesinin diyetisyen hizmeti ile hayal ettikleri vücuda kavuşuyorlar

SAĞLIK Yayın: 26 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 26.10.2022 13:44:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İzmit Belediyesi’nin tüm Kocaeli halkına iki buçuk yıldır sunduğu ücretsiz diyetisyen hizmetine halktan yoğun talep devam ediyor. İzmit Belediyesi diyetisyenleri, bu yoğun talebi karşılamak için hem Mehmet Ali Paşa’da bulunan Kadın girişimciler Merkezi’nde hem de Belsa Plaza’da haftanın 5 günü vatandaşlara danışman hizmeti veriyor. Her yaş grubundan danışan kabul eden diyetisyenler, kişiye ve ihtiyaçlarına yönelik beslenme programları hazırlayarak bu hizmetten faydalanan vatandaşların daha sağlıklı bireyler haline gelmesine destek oluyorlar. İzmit Belediyesinin diyetisyen hizmetinden faydalanan Yasemin Hanım’da daha sağlıklı bir hayata adımlarını atmaya başlayan isimlerden biri oldu. 

 

ALACAĞI KİLOLARLA SAĞLIĞINA KAVUŞACAK

Diyetisyen Hilal Çetin danışmanlığında 2 haftada 2 kilogram alan Yasemin Hanım, alınan sonuçtan memnun kaldı. Beslenme programının sadece kilo vermeye yönelik olduğunu düşündüren bir algının tüm toplumda var olduğunu fakat sağlıklı olmanın ideal kiloya ulaşmanın sadece kilo vermekle değil bazen de almakla olduğunu belirten Diyetisyen Hilal Çetin, danışanıyla gurur duyduğunu ve onu mutlu gördüğü için kendisi de çok mutlu olduğunu iletti.  Her yaştan vatandaşın hizmet alabileceği diyetisyenlerden randevu almak isteyenler, belediyenin iletişim hattı olan 0262 318 00 00’ı arayabilirler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.