İZMİT HALKINDAN HÜRRİYET'TE 23 NİSAN TEŞEKKÜRÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu pandemiye rağmen İzmit’te doya doya yaşatan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i vatandaşlar sosyal medya üzerinden teşekkür yağmuruna tuttu.

GÜNDEM Yayın: 24 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.04.2021 15:35:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu İzmit’te 102 mahalleye birden yaşatan, kenti adeta kırmızı beyaza bürüyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i vatandaşlar sosyal medya üzerinden teşekkür yağmuruna tuttu. Başta 23 Nisan TIR’ı olmak üzere kentin dört bir yanından geçen araç konvoyları müzikler eşliğinde İzmit halkına bayram coşkusu yaşattı. 
 
“SAYENİZDE BAYRAM COŞKUSU YAŞIYORUZ”
Bu coşkuya ortak olan İzmit halkı ise Başkan Hürriyet’e sosyal medya hesaplarından teşekkür etti. Vatandaşlar Hürriyet’in sosyal medya hesaplarına “halkın yanında, halkın içinde”, “Çok mutlu olduk”, “Helal olsun başkan”, “Harikasınız sayenizde biraz olsun bayram coşkusu yaşıyoruz”, “Bu zor günlerde en güzel bayram renkleriyle harikasınız” gibi yüzlerce mesaj gönderdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.