İZMİT'TE YIKAMA VE HİJYEN ÇALIŞMASI

Kademeli normalleşmeye rağmen kentin temiz ve hijyenik olması için yoğun mesai harcayan İzmit Belediyesi, sokak yıkama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 06 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2021 09:36:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit’teki tüm mahallelerde cadde ve sokakları belirlenen takvim doğrultusunda periyodik olarak yıkayan ve pandemi tedbirlerini uygulamaya devam eden İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına 7 gün 24 saat devam ediyor. Sokakları pırıl pırıl yapan ekipler son olarak; Körfez Mahallesi, Tüysüzler Mahallesi, Kozluk Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Erenler Mahallesi, Kuruçeşme, Serdar Mahallesi, Zabıtan Mahallesi ve Terzi Bayırı’nda yıkama ve dezenfekte çalışması yaptı. 
 
 
Yoğunluğun az olduğu bölgelerde gündüzleri yıkama ve hijyen çalışması yapan ekipler, yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde ise gece geç saatlerde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini, kaldırımları ve yolları köpüklü suyla yıkayan İzmit Belediyesi, vatandaşların bu yöndeki taleplerine de hızlı bir şekilde cevap veriyor. Çok sayıda ekiple sahada yer alan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına her gün kentin farklı bölgelerinde devam ediyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.