KIŞ SPOR OKULLARI BÜYÜK BİR HEYECAN VE COŞKUYLA BAŞLADI

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlere yönelik düzenlenen Başiskele Kış Spor Okulları büyük bir coşku ve heyecanla başladı

SPOR Yayın: 24 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 24.10.2022 16:17:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında gençlere yönelik hizmetleri artırarak devam ettiren Başiskele Belediyesi, geçen yıllarda büyük rağbet gören ve binlerce gence fiziksel, ruhsal ve sosyal anlamda büyük fayda sağlayan spor okullarını ücretsiz olarak devam ettiriyor.  Başiskele Belediyesi 2022 Yılı Kış Spor Okulları bu hafta sonu yoğun katılımla başladı.

 

SPORUN VE SPORCUNUN KENTİ BAŞİSKELE

Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın beklentilerini karşılamak, spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak, özellikle çocukların sağlıklı ve zinde yaşamına destek vererek fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklar için Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz spor okulları düzenleniyor. Geçen yıllar olduğu gibi yine yoğun talep gören spor okullarında geçen hafta sonu basketbol, voleybol, karate, yüzme, satranç ve cimnastik branşlarında eğitimler başladı.  Velileri ile birlikte branşlarına göre kurs alacakları mekânlara giden geleceğin sporcuları, uzman eğitmenler eşliğinde ilk sporlarını yaptılar.      

 

Başiskele Belediyesi tarafından 8 farklı spor dalında ücretsiz olarak verilen Kış Spor Okulları’nda masa tenisi ve güreş spor dallarında eğitimler önümüzdeki haftalarda başlayacak.

 

GELECEĞİN ŞAMPİYON SPORCULARI ÇIKACAK

Başiskele’nin yetenekli sporcularının ortaya çıkarılmasını sağlayacak Başiskele Belediyesi Kış Spor Okulları’nı başarıyla tamamlayan gençler, Başiskele Belediyespor altında lisansları çıkarılarak geleceğin şampiyon sporcuları ülke sporuna kazandırılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.