KAĞIT SPORCULAR SÜPER LİG'DE

Kocaeli’nin güreşteki gururu olan Kağıtsporlu güreşçiler, Süper Ligde başarı ile mücadele etti

SPOR Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 10.09.2021 13:43:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı güreşçileri, serbest sitil güreş süper liginde Kocaeli’ni temsilen mindere çıktı. Zorlu müsabakaların gerçekleştirildiği ligde Mavi Beyazlı sporcular, 13 takım arasından 5. olarak sezonu tamamladı.

10 SIKLETTE TER DÖKTÜLER

2-5 Eylül tarihlerinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ankara Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirilen Süper lig Serbest Güreş müsabakalarında Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler 10 sıklette minderde ter döktü. 2 grup halinde 13 takımın mindere çıktığı mücadelelerde A grubunda mücadele eden Mavi Beyazlılar grup müsabakalarında Balıkesir BB, Çorum BLD, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Erzurum BB Spor Kulübü, TEDAŞ ve Edirne Trakya Birlik takımlarının sporcuları ile mücadele etti.

ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİLER

Büyükşehir Kağıtspor’un güreşçileri grup maçlarında gösterdiği başarılı performans ile grubu 3. olarak tamamlayıp, çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandı. Şampiyon sporcular çeyrek final müsabakalarında minderden mağlup ayrılınca ligi 5. olarak tamamladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.