KANDIRA'DA DENİZ YASAĞININ BİR KISMI KALKTI

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dün ve bugün kuvvetli rüzgar ve dalgalar sebebi ile alınan denize girme yasağı Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında kaldırıldı.

YAŞAM Yayın: 23 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 23.07.2021 14:48:54
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Karadeniz kıyısındaki tüm plaj ve koylarda dün etkili olan kuvvetli rüzgar ve dalgalar sebebi ile denize girmek yasaklanmıştı. Kandıra Kaymakamlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklama ile Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarındaki denize girme yasağının kaldırıldığı, diğer plaj ve koylarda ise yasağın sürdüğü duyuruldu.
Yapılan yazılı açıklamada, "Kerpe, Kefken ve Kovanağzı dışındaki tüm sahillerimizde denize girmek yasaktır. Hava ve deniz şartlarının uygun hale geldiği Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında denize girme yasağı kaldırılmıştır” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.