KARTEPE’DE AUTO SHOW 2022 RENKLİ GEÇTİ

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Modifiye Araçlar Derneği (KOMOD) işbirliği ile düzenlenen “Auto Show 2022” modifiyeli araç tutkunları Kartepe Kent Meydanı’nda bir araya geldi.

SPOR Yayın: 18 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 18.07.2022 10:13:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Modifiye Araçlar Derneği (KOMOD)   işbirliği ile düzenlenen “Auto Show 2022” modifiyeli araç tutkunları Kartepe Kent Meydanı’nda bir araya geldi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bu genç, dinamik, renkli görüntü sizin kadar bizi de mutlu ediyor” dedi.

 23 İLDEN 985 ARAÇ KATILDI

Kartepe Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve modifiyeli araç tutkunları katıldı. Düzenlenen etkinliğe 23 ilden 985 araç katılırken, 2 bin kişi alanda modifiyeli araçları incelediler. Etkinliğe 35 otomobil grubu, 17 otomobil ses firması da destek verdi.  

 KARTEPE TURİZMİN DOMİNO TAŞIDIR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz yaz ve kış turizminin merkezidir. Adrenalin tutkunlarının buluşma adresi Kartepe’dir. Başımızın üzerinde yeriniz var. Ne zaman isterseniz Kartepe’nin kapısı sizlere açıktır. Otomobil bir sevdadır. Türk insanının genetiğinde vardır. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

 HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Geçen sene pandemi vardı. Sektörlerde etkinliklerde bir yavaşlama vardı. Pandeminin azalması sonrasında sektörler hareketlendi. Bizler Kent Meydanı’nda bu etkinliğin yapılmasına karar verdik. Burası 35 dönüm üzerine kurulmuştur. Kartepemizin merkezidir, kalbidir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın destekleri ile Kent Meydanı bitti. Kartepemizin bir şehir olması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. inşallah seneye geldiğiniz zaman daha gelişmiş olacağız. Burada çok büyük bir emek vardır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 ÖDÜLLER VERİLDİ

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Modifiye Araçlar Derneği (KOMOD)   işbirliği ile düzenlenen “Auto Show 2022” modifiyeli araç tutkunları arasında beş kategoride yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından verildi. “Auto Show 2022” modifiyeli araç etkinliğinde Bahadır Tatlıöz sahne aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.