KARTEPE’DE AV MEVSİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta sonu gösterilen Av Mevsimi büyük beğeni topladı.

SANAT Yayın: 03 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 03.08.2021 13:22:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”ne bu hafta sonu “Av Mevsimi” filmi ile devam edildi.

 

AV MEVSİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yavuz Turgul'un yönettiği usta oyuncu Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor ile Melisa Sözen'in rol aldığı bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hayat hikayesinin anlatıldığı “Av Mevsimi” filmine Ertuğrul Gazi Mahallesi/Kanal Park da yapılan gösterimine Kartepeliler büyük ilgi gösterdi.

 

SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık sinema günlerine hemşehrilerimizin ilgi göstermesi bizleri çok memnun etmektedir. Kaybolmaya yüz tutmuş olan açık hava sineması yeniden hayatımıza girdi. Bu yaz aylarında özellikle hafta sonlarını hemşehrilerimizin daha güzel geçirmeleri için yazlık sinema günlerimiz devam edecektir” açıklamasında bulundu. 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.