KARTEPE’DE ORMANLAR TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

Ülkemizin birçok noktasında yaşanan orman yangınları sonrasında Kartepe Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ormanlık alanlarında denetimlerine devam ederken, bir yandan da titizlikle mıntıka yapılıyor.

DİĞER Yayın: 09 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 09.08.2021 12:29:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

KOCAMAN; “ORMANLARIMIZ KORUMA ALTINDA”

Ülkemizin birçok noktasında yaşanan orman yangınları sonrasında Kocaeli Valiliği tarafından ormanlara girişler yasaklandı. Alınan bu karar sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla ilçe genelinde ormanlık alanlarda titizlikle mıntıka temizliği yapılmaya devam ediliyor.

ORMANLARIMIZDA TİTİZLİKLE DENETİM

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ormanlık alanlarda denetim ve mıntıka çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler özellikle ormanlık alanlarda şişe, cam, yangına sebep verecek her türlü atıkları titizlikle temizliyorlar.

ORMANLARIMIZ KORUMA ALTINDA

Ormanlık alanlarda atılan şişeler, cam kırıkları yaşanabilecek orman yangınlarına sebebiyet olmaması için ekipler tarafından toplandı. Ormanlarımız var oldukça nefes alabileceğimizi belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ülkemizin bir çok noktasında ciğerlerimiz yandı. İlçemiz genelinde ormanlık alanlarımız 7/24 devletimizin bütün kurumlarıyla işbirliği içerisinde kontrol edilmektedir. Ormanlarımıza en iyi şekilde koruyalım, onlara hep birlikte sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.            

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.