KİHMED YAZ OKULU EĞİTİMLERE BAŞLADI

30 öğrencinin yer aldığı Genç KİHMED Yaz Okulu 28 Haziran Pazartesi günü itibariyle İzmit Belediyesi Gençlik Merkezi Mesut Barış Konağında Başladı.

EĞİTİM Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 18:02:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

KİHMED GENÇLİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR.

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneğinin Gençlik Komisyonu pandemi sürecinde online imkanları değerlendirerek yapmış olduğu çalışmaları ileri seviyeye taşıyarak ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulu çalışmasını hayata geçirdi. İmam hatip ruhunu hatırlatmak, kardeşlik bağını güçlendirmek, çocuklar için uygun örnek teşkil etmesi adına imam hatip mezunu ve mensubu kişilerin verdiği hem eğitici bunun yanında da eğlenmeleri için uygun bir ortam oluşturan bu çalışma İzmit Belediyesi Gençlik Merkezi  Mesut Barış Konağında hayat buldu.

YAZ OKULU DOLU DOLU GEÇİYOR

Çocukların dini eğitimleri, el gelişimi ve hayal güçlerinin gelişiminin göz önünde tutulduğu dersler; Kuranı Kerim, Değerler Eğitimi, Arapça Atölyesi, Bilim ve Kültür Sohbetleri,  Sanat Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları, Geleneksel Okçuluk, At Biniciliği, Sportif Faaliyetler, Geleneksel Oyunlar olarak belirlendi. Her bir başlık altında da birbirinden farklı içerikler öğrencileri bekliyor..

Yaz Okulu Çalışmasına maddi ve manevi destek veren KİHMED Yönetim Kuruluna, Üyelerine, İmam Hatip Camiasına ve öğrencilerin velilerine teşekkür ederiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.