KOCAELİ SPOR KUPASI BAŞİSKELE'DE

TFF 2. Ligi Play-Off maçları sonucu şampiyon olan ve TFF 1. Lig’e yükselen Kocaelispor’un Şampiyonluk Kupası Başiskele’de taraftarla buluştu.

SPOR Yayın: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.07.2021 09:31:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaelispor ve Taraftar Grubu Hodri Meydan’ın koordinesiyle şehir turuna çıkarılan Şampiyonluk Kupası’nın ilk durağı Başiskele Sahili oldu. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Kocaelililer ile geç de olsa buluşan kupa, taraftarların büyük ilgisini çekti. Önceki akşam Başiskele Sahili’nde kurulan, yeşil-siyah renkler ve bayraklarla süslenen stantta sergilenen Şampiyonluk Kupası, adeta taraftarlara şampiyonluğu yeniden yaşattı.

Renkli ve eğlenceli anlara sahne olan organizasyonda, Başiskele Sahili’nde kurulan stantta Kocaelispor’un kupası elden ele dolaştı. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de katılım sağladığı programda, taraftarlar bizim şehrin çocuklarının Şampiyonluk Kupası ile tek tek fotoğraf çekindiler.

BAŞKAN ÖZLÜ: EN KISA ZAMANDA AİT OLDUĞUMUZ YERE SÜPER LİG’E ÇIKALIM

Spora ve gençliğe büyük değer veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü programda yaptığı açıklamada, “Bizim şehrin çocuklarının elde etmiş olduğu bu kupa bizler için son derece onur ve gurur verici. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da büyük destekleriyle kentte büyük ses getiren ve taraftarları tarafından sahip çıkılan Kocaelispor’un şampiyonluğunu tebrik ve takdir ediyoruz. Bizler de her zaman Kocaelisporumuz’un yanında ve destekçisi olduğumuzu iletiyoruz. Kulübümüze de bugün bu kupayı Başiskeleli taraftarlarla buluşturma imkânı sundukları için teşekkür ediyor, TFF 1. Lig’de şehrimizin takımının başarılarının devam etmesini, en kısa zamanda ait olduğu yere Süper Lig’e çıkmasını diliyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.