KOCAMAN HAFTA SONUNU HEMŞEHRİLERİYLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman hafta sonu da saha incelemeleri ve ziyaretleri sırasında hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Kocaman Köseköy’de pazarda esnafların istek ve taleplerini dinledi.

SİYASET Yayın: 16 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 16.03.2021 08:59:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman hafta sonu Köseköy’de kurulan pazarda hemşehrileri ve pazar esnafıyla bir araya geldi. Pazar içerisinde hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kocaman, esnafların ve hemşehrilerinin tedbirlere harfiyen uymalarını rica etti. 

TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Kartepeli çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Kocaman “Pazar esnafımızı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledik. Alışveriş yaparken maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyan pazarcı esnafımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

DOST MECLİSİNDE ÇAY SOHBETİ

Pazar ziyareti sonrasında Başkan Kocaman, Köseköy Aile Çay Bahçesi’ne geçerek dost meclisine katıldı. Burada hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Kocaman, Kartepe’deyatırımların devam ettiğini hemşehrilerinin istek ve taleplerine göre yatırımlarının şekillendiğini belirtti. 

GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman daha sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Kaan Altıntaş ile Merve Boğdemir’in nikahını kıydı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman, hediyesini taktıktan sonra bir ömür boyu mutluluklar diledi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.