KOTO'DA DUYGULU MECLİS TOPLANTISI

Kocaeli Ticaret Odasının katılımlı Mayıs Ayı Meclis Toplantısında geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan Meclis Üyesi Abdin Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanvekiliği görevide yapan Zihni Yılmaz rahmetle anıldı. Merhum Abdin Öztürk’ün fotoğrafı ve çiçekler Meclisteki koltuğuna kondu.

GÜNDEM Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 20:54:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan’ın Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar ve Meclis Katibi Sema Kalafat’la birlikte yönettiği Mayıs Ayı Meclis toplantısında 2.Lig Play Off’ta final oynayacak Kocaelispor’a da başarılar dileğinde bulunuldu. 13.Komiteden vefat Abdin Öztürk’ün yerine Meclis Üyeliğine çağırılan Davut Gözübüyük söz alarak kürsüden kendini tanıttı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Mayıs Ayı faaliyet raporunu Meclis üyelerine sundu. Bulut, konuşmasında, Meclis Üyesi Abdin Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanvekiliği görevide yapan Zihni Yılmaz’a Allah rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim’ dedi.

Kocaelispor’un başarısını da kutlayan Bulut,  1.Lige yükselmesi için oynanacak final maçında başarılar dilerken, komşu iki kentin iki güzide kulübünün birlikte 1.lige alınması için yapılan çalışmaları desteklediğini  vurguladı.

KOTO Başkanı Bulut faaliyet raporunun sunarken Nefes Kredisi ile ilgili değerlendirme yaptı. Geçtiğimiz dönemde Nefes Kredisinin faiz oranının masraflar  hariç 7,5 şimdi ise aynı kredinin 17,5 olduğunu belirten KOTO Başkanı Bulut TOBB, KGF-Kredi Garanti  Fonu Odalar ve Bankalar bankalar işbirliğiyle verilecek kredi başvurularının 1 Haziranda başlayacağını ve üyelere geçmişte olduğu gibi finans danışmanlık destek verileceğini söylerken faiz oranının yüksek olmasına vurgu yaparak yeni Nefes Kredisine başvuruların beklenen düzeyde olamayacağını belirtti.

Pandemi nedeniyle KOTO üyelerinden şahıs şirketlerin olanlara Nace kodu tutan 300 civarında esnafında Devlet desteği 3-5 Bin TL hibeden yararlanabileceğini belirtildi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.