KOTO’DAN PROMETEON'A ZİYARET

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, beraberindeki heyetle birlikte Prometeon (Pirelli) Fabrika Direktörü Bahadır Özer’i ziyaret etti

GÜNDEM Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 13:45:44
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Kocaeli iş dünyasının çatı kuruluşu KOTO, kentimizin ekonomi hayatına katkı sunan işletmelerle temas kurmaya devam ediyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, bu kez Prometeon (Pirelli) Fabrika Direktörü Bahadır Özer’i ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Erenkaya, Mehmet Akif Şen ve Murat Barış’ın yer aldığı ziyarette, Prometeon’un Eylül ayı itibariyle hizmete açılan Ar-Ge Merkezi ile ilgili bilgi veren Özer, yeni projelerle ilgili de bilgi verdi. Kocaeli yatırımları için Prometeon adına Özer’e teşekkür eden Başkan Bulut, Üye odaklı çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aktardı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.