KUMARCILAR KURAL TANIMIYOR

İzmit’te ruhsatsız faaliyet gösterdiği ve kumar oynandığı gerekçesiyle mühürlenen kahvehanenin mührünü kırarak içeri giden ve kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye idari para cezası uygulandı.

ASAYİŞ Yayın: 08 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 08.05.2021 17:08:50
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre İzmit’te bulunan bir adreste kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde daha önceden yapılan denetimlerde ruhsatsız faaliyet gösterdiği için mühürlenen adres içerisinde yapılan kontrollerde mührün sökülerek içeriye tespit edildi. İş yeri içinde 7 şahsın sokağa çıkma yasağını ihlal ederek sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ve poker tabir edilen oyunu oynadıkları tespit edildi. İşletme sahibi ve şahıslar hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.