KURAN KURS ÖĞRENCİLERİNDEN İYİLİK HAREKETİ

İdlib ve Azez'de binlerce aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturacak İyilik Konutları'na destek olmak için Gölkent Erkek Yatılı Hâfızlık Kur’an Kursu Öğrencilerimiz, bir konut bedelini kendi aralarında topladı.

KÜLTÜR Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 00:10:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
 

Çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren aileleri sıcak bir yuvaya kavuşturmak ve daha düzenli bir hayat sunabilmek için "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesini hayata geçiren Türkiye Diyanet Vakfı’na bizde destekte bulunduk.
 

ÖRNEK DAVRANIŞ

Bir iyilik konutu bedelini hafızlığa yeni başlayan öğrencilerimiz, İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’ya Dernek Başkanımız Kadir Çelikiz ve kurs yöneticimiz Zafer Güç ile birlikte teslim ettiler.

Öğrenciler yaptığı bu güzel davranış karşısında duygulanan yöneticiler bunun bir örnek teşkil edeceğini ve bu iyilik hareketine herkesin katılmasını Ümit ettiklerini belirttiler

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.