KURBAN ATIKLARI TOPLAMA EKİBİ GÖREVE HAZIR

Başiskele Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların mağdur olmaması ve kurban atıklarının çevreye zarar vermeden anında toplanması için tüm hazırlıklarını yaparak ekiplerini görevlendirdi.

GÜNDEM Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 12:32:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hazırlanan program çerçevesinde Başiskele Belediyesi ekipleri, bu Kurban Bayramı’nda da gece gündüz demeden vatandaşların hizmetinde olacak. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün personellerinden kurulan Kurban Atıkları Toplama Ekipleri, bayram boyunca kurban atıklarını toplamak için ilçenin 37 mahallesinde de görevde olacak.

Kurban Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tedbirleri alan Başiskele Belediyesi'nin ilgili birimleri, vatandaşlardan gelecek talepleri süratli bir şekilde yerine getirecek. Bayramın ilk üç günü 7, dördüncü günü ise 2 ayrı ekiple ilçenin her mahallesinde, kamyon ve iş makineleriyle hizmet verecek ekipler, kurban atıklarını çevreyi kirletmeden ve pis kokuya sebep vermeden anında toplayacaklar.

BAŞTİM ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT HİZMETTE OLACAK

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri alabilmek için bayram boyunca telefon başında olacak olan BAŞTİM Çağrı Merkezi ekiplerimiz, Başiskeleliler’in emrinde olacak. Vatandaşların acil ihbar ve şikâyetlerine cevap verecek olan BAŞTİM ekipleri, özellikle kurban kesen vatandaşların kurban atıklarının bertaraf edilmesi konusunda Kurban Atıkları Toplama Ekipleri’ni yönlendirecek. Başiskeleliler 444 41 10 numaralı telefonu arayarak ya da 0533 200 41 99 numaralı WhatsApp ve BİP hatlarından taleplerini oluşturabilecek.

EVSEL ATIKLAR DA YİNE DÜZENLİ TOPLANACAK

Başiskele’de bayram süresince evsel atıklar da yine düzenli olarak toplanacak. Çöp kamyonları ve çöp taksiler ilçenin her sokağını gezerek moloz, bağ, bahçe atıklarını ve evsel atıkları süratli bir şekilde toplayacak. Ayrıca Başiskele Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için görev başında olacak, cenaze hizmetleri devam edecek. Olası durumlarda hayvanı kaçan kurban sahiplerinin imdadına Temizlik işleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kurban yakalama timi yetişecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.