KURBAN YERLERİ İÇİN KURA ÇEKİLDİ

Derince Belediyesi tarafından bu yıl Kadırga Mesire Alanı’nda kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi yapıldı.

YAŞAM Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 13:20:48
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kurban Bayramı öncesi son hazırlıklarını yapan Derince Belediyesi, bu yıl kurban pazarını yine Çınarlı Mahallesi’nin üst kısmında bulunan Kadırga Mesire Alanı’nda kuracak. Kurban Bayramı öncesinde belirlenen satış yerleri için başvuruları almaya devam eden Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kurban satış noktaları için kura çekimi düzenledi. Yenikent Mahallesi’nde bulunan Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşen kura çekimi ile satış yerleri sahiplerine teslim edildi. Kura çekiminde ayrıca Derince Belediyesi yetkilileri tarafından pandemi sürecinde uyulması gereken kurallar ile ilgili kurban satıcılarına bilgiler de verildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada Derince Kurban Pazarı’nda satış yapmak isteyen kurban satıcılarının başvurularının Zabıta Müdürlüğü tarafından alınmaya devam edileceği de ifade edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.