LASTİK YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde seyir halindeyken devrilen lastik yüklü tır, 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kendi imkanlarıyla tırın içinden çıkan sürücünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ASAYİŞ Yayın: 13 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 13.07.2021 23:05:13
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yalova limanına seyir halinde olan Yusuf S. idaresindeki 16 NAK 39 plakalı lastik yüklü tır, Gölcük ilçesinde bilinmeyen bir sebeple devrildi. Devrildikten sonra 50 metre sürüklenen tır, yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tırda yangın çıkmaması için soğutma çalışması yaptı. Devrilen tırın içinden kendi imkanlarıyla çıkan Yusuf S'nin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.