MAHALLELER ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENİYOR

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğiyle ilçenin her bir mahallesinde çocuklar gönüllerince eğleniyor.

ÇOCUK Yayın: 27 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 27.07.2021 13:23:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Her gün Başiskele’nin farklı bir mahallesinde gerçekleştirilen “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğiyle eğlence çocukların ayağına götürülmeye devam ediyor. Geleceğimizin hazinesi çocuklarımızın aileleriyle birlikte katıldığı etkinlik büyük ilgi görüyor. Dün akşam Fatih Mahallesi’ne misafir olan gezici tiyatro, Yuvacık Hizmet Binası önünde çocukların eğlenceli ve neşeli vakitler geçirmesini sağladı.   

 

ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

 

Etkinlikte geleneksel İbiş gösterileri, çocuk tiyatrosu ve maskot gösterileri sahnelenirken, şarkılar ve eğlenceli aktivitelerle çocuklar hem eğlendiler hem de öğrendiler.

 

HERGÜN BİR MAHALLEDE OLACAK

 

İlçenin dört bir yanını gezen “Mahallemde Şenlik Var” ekibi, her gün bir mahalleye misafir olarak mahalle sakinlerini çoluk çocuk herkesi eğlendirmeye devam edecek.

 

Mahallemde Şenlik Var etkinliğinin bu haftaki programı şöyle:

 

27 Temmuz Salı – 18:00

Altınkent Mah. 29 Ekim Cad. Altınkent Parkı

 

28 Temmuz Çarşamba – 18:00

Döngel Mah. Kocatepe Cad. Çisem Sok. (Park Yanı)

 

29 Temmuz Perşembe – 18:00

Körfez Mah. Bayraker Sokak Parkı

 

30 Temmuz Cuma – 18:00

Seymen Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.