MAKAM ARACI İLE OKUL BAHÇESİNDEN ALINDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başkanlık koltuğunu Barbaros İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencisi Eflal Işıker’e devretti.

EĞİTİM Yayın: 22 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 22.04.2021 13:09:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEZER KOLTUĞU EFLAL IŞIKER’E DEVRETTİ

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.yılı, tüm ülkemizde olduğu gibi Gölcük’te de bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Bu kapsamda; başkanlık koltuğunu geleceğimizin teminatı çocuklarımıza devretme etkinliği, Gölcük Belediyesi’nde de yaşandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başkanlık koltuğunu Barbaros İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencisi Eflal Işıker’e devretti.

MAKAM ARACI İLE OKUL BAHÇESİNDEN ALINDI

Barbaros İlköğretim Okulu Bahçesi’nden, Başkan Eflal Işıker’i makam aracı ile alan belediye personeli, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’na getirdi. Başkan Sezer, Eflal Işıker’i makam odası kapısında karşıladı ve Işıker’e çeşitli hediyeler verdi.

DÜNYADAKİ İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMIDIR

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “TBMM’nin İlk Meclis Başkanı Ulu Önder Gâzi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı geleceğimizin teminatı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklarımız şanlı tarihimizden aldıkları ilhamla, devletimizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne taşıyacaklar, dünyaya barış ve adaletin hâkim olmasına çalışacaklardır. Bugün bizde çocuklarımıza olan inancımızı ve verdiğimiz değeri göstermek için Belediye Başkanlığı koltuğunu Eflal kızımıza devrettik. Kendisi tüm çocuklarımız gibi ülkemizin geleceğini ve istikbalimizi temsil ediyor. Bu vesileyle; başta, Gâzi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklâl Mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle; aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.