MALTBAA MÜZİK GRUBU ŞARKILARINI BARIŞ İÇİN SÖYLEDİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in tedavi masraflarını karşılamak üzere el emeği ürünlerini satması için stant temin ettiği 13 yaşındaki Barış’a bir destek de Maltbaa grubundan geldi.

SANAT Yayın: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.07.2021 13:20:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ’Langerhans hücreli histiositoz’ hastalığı ile mücadele eden ve yaptığı el işi ürünleri sosyal medyadan satarak tedavi masraflarını çıkarmaya çalışan 13 yaşındaki Barış Altun’a Sanat Sokağı’nda stant desteği verdi. Haluk Levent’in ziyaret ederek birlikte satış yaptığı küçük Barış için tüm İzmitliler seferber olurken, Barış’a bir sürpriz de Maltbaa müzik grubundan geldi. 
 
BERABER SATIŞ YAPTILAR
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ulaşan İzmitli müzik grubu Maltbaa, yaptığı sürprizle Sanat Sokağı satış noktalarında el emeği bilekliklerini satan Barış’ın yüzünü güldürdü. Mini konserle keyifli anlara imza atan grup üyeleri, vatandaşları standa davet ederek Barış ile beraber satış yaptı. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.