“MALZEME DESTEĞİ KULÜPLERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLACAKTIR”

Başiskele Belediyesi, ilçede spor faaliyetlerini sürdüren 12 amatör spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteği sağladı.

SPOR Yayın: 20 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.03.2021 13:13:28
Editör -
Okuma Süresi: 11 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi’nden Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Güzel İşler Bizden, Sportif Başarılar Sizden

Başiskele Belediyesi, ilçede spor faaliyetlerini sürdüren 12 amatör spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteği sağladı.

Başiskele’de sporu ve sporculara büyük değer veren ve amatör spor kulüplerine her zaman destek sağlayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede sportif başarıların artması için sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanabilecekleri malzeme desteği sağladı.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Başiskele Spor Salonu’nda “Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım Töreni” yapıldı. Koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen törene Başiskele Kaymakamı İsmail Gültekin, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Solakoğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçede faaliyetlerini sürdüren 12 spor kulübünün başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları katıldı.

KASKF BAŞKANI AYDIN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ'YE TEŞEKKÜR

Törende ilk konuşmayı yapmak üzere Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın kürsüye çıktı.

Konuşmasına spora ve sporculara her zaman destek veren Başkan Özlü’ye teşekkür ederek başlayan Murat Aydın, “Yaklaşık bir senedir yaşadığımız pandemi sürecinde, bu zorlu koşullarda amatör spor kulüplerimizi hatırlayarak malzeme desteğinde bulunduğu için Başkanımız Yasin Özlü'ye çok teşekkür ediyoruz. Uzun süredir amatör kulüplerimize böyle malzeme dağıtım töreni olmamıştı. Sağ olsun belediyelerimiz, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız kulüplerimizin istekleri üzerine bu destekleri veriyorlardı. Ama bugün bu birliktelik ile uzun bir süreden beri görüşemediğimiz kulüplerimizle bir araya geldik ve hasret giderdik.”

“YASİN BAŞKAN GENÇLERLE HER ZAMAN İÇ İÇE”

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü yakından takip ettiğini ve gençlerle her zaman  yakın temasta olduğunu ifade eden Murat Aydın, “Yasin Başkanımızı  sosyal medyadan olsun gerçek hayatta olsun yakından takip eden biri olarak başkanımızın hiçbir zaman gençlerin yanından ayrılmadığını görüyorum. Spor kulüplerimizin bulunduğu ortamlardan hiç ayrılmadı. Her fırsatta gençlerimizle yürüyüşler yapıyor, sporcularla bir araya geliyor. Bu gerçekten bizim için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet etmek, onlarla iç içe olmak, onlarla yakın teması sağlamak gerçekten kolay değil. Ama bu yakınlığı gösteren Yasin Başkanımıza sizlerin huzurunda ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“MALZEME DESTEĞİ  KULÜPLERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLACAKTIR”

KASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Başiskele ilçesi olarak Bölgesel Amatör Lig'de 3 tane spor kulübümüz var. Gerçekten bu kolay bir başarı değil. Ama ben biliyorum ki Yasin Başkanımız, bu üç kulübümüze de ayrıca çok büyük destekler ve katkılar veriyor. İşin özü şu ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza, amatör spor kulüplerimize, kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerimize gönülden büyük destekler veriyor. İnşallah spor kulüplerimize yapılan bu malzeme destekleri hayırlı olacaktır. Hem bu hizmetlerden dolayı hem de spor harici Başiskelemiz'e yaptığı tüm hizmetlerinden, bize verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Yasin Özlü'ye spor kulüplerimiz adına tekrar çok teşekkür ederim.”

BAŞKAN ÖZLÜ: "AMATÖR KALECİLİKTEN PROFESYONEL YÖNETİCİLİĞE HEP SPORUN İÇİNDE OLDUM"

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gençliğinde amatör kaleci olduğunu vurgulayarak profesyonel yöneticilik hayatı boyunca da her zaman spor camiasının içerisinde olduğunu söyledi.

Başkan Özlü konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler belediye başkanlığı görevimize geldiğimizden bu yana hatta biraz daha evvel zamana gidersek profesyonel yöneticilik hayatım boyunca hep sporun bir kenarından tutarak spora ve sporcularımıza destek olduk. Kariyerimde önemli gördüğüm işlerden bir tanesi de spor yöneticiliği. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü'nde uzun bir süre yöneticilik yaptık. Bu kentin sporuna katkı sağlamaya çalıştık. Ardından Türkiye Atletizm Federasyonu'nda görev aldık. Diğer federasyonlarda şehrimizi temsil etme görevinde bulunduk. Futbolun içinde de bir Yuvacık Spor Kulübümüzde yedek kaleci olarak görev aldık. Gençliğimizde futbol oynadık. İlk maçımı Kullarspor'a karşı oynadım ve ilk golü de Kullarspor'dan yedim. Bunlar çok güzel hatıralar tabiki. Biz hep beraber büyüdük, sporun içinde bulunduk.”

 “MARİFET İLTİFATA TABİDİR”

“Federayon Başkanımız Murat Bey ile de uzun yıllardır tanışıyorduk. Hep beraber güzel çalışmalar yaptık. Amatör spor kulüplerimiz için uzun yıllardır fedakarca çalışıyor. Bizler de bu çalışmalara zaman zaman katkıda bulunmaya çalışıyoruz.  Marifet iltifata tabidir. Kendisi de bizlere iltifat ettiler ama esas iltifat Murat Bey gibi bu işleri gönülden yapan, gönülden işler yapan önce bu işe büyük emek sarf eden fedakar ve cefakar spor yöneticilerimizin olduğunu düşünüyorum. En büyük takdiri sizlerin almanız gerektiğini düşünüyorum. Bizler aslında bu işleri yaparken profesyonel hayatımızın bir parçası olarak yaptık. Ama sizler bu işi gönülden yapıyorsunuz. Bizler de bu kentin hizmetkarı ve emanetçileri olarak elimizden geldiğince Başiskelemiz'in imkanlarını ilçemizin gençleriyle, sporcularıyla paylaşmak arzusundayız ve bunun için gece gündüz demeden, yorulmadan, büyük bir aşkla gayret ediyoruz.”

“BİREYSEL SPOR DALLARINDA DA İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”

“Bizim ilçemiz spor kulübü bakımından zengin bir ilçe. 12 tane amatör spor kulübümüz var. Bunlar ağırlıklı olarak futbol dalında faaliyetlerini sürdürüyor. Benim de bir futbol sevdalısı olmam dolayısıyla bu takımlarımızı desteklemek benim de hoşuma gidiyor.  Özellikle gençlerimizin spor yapması, kötü alışkanlıklardan uzak durması noktasında  futbol ile onlara ulaşmanın çok güzel bir araç olduğunun inancındayım. Fakat bu yetmez. Bizim gelecek yıllardaki hedefimiz futbolun dışında diğer amatör branşlarda da Başiskelemiz'in sporcularını çıkarmak. Atletizm, güreş, judo, tekvando, karate, masa tenisi gibi bireysel spor branşlarında da Başiskelemiz'i temsil eden gençlerimizin, sporcularımızın olmasını istiyoruz. Bunun için planlamalarımızı yaptık ama pandemi bu planlamalarımızı maalesef bir yıl erteledi. Önümüzdeki yıllarda hedeflerimiz arasında futbol haricinde bireysel sporlarda da gençlerimizin önünü açacak hizmetler olacak. Bunun için de en büyük hedeflerimizden bir tanesi ilçemize bir sporcu eğitim merkezi yapmak. Bunun için de proje çalışmalarımıza başladık.”

“SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÜYÜK EMEK VE FEDAKARLIK GEREKTİRİYOR”

“Spor camiasının içinden yetişmiş bir kardeşiniz olarak bu işlerin ne kadar zor olduğunu, ne kadar çok emek verilmesi ve gayret gösterilmesi gerektiğini bilen birisiyim. Çünkü bunlar yapmamış olduğumuz işler değil. Bundan dolayı bu camiada gönülden çalışan arkadaşlarımızın emeklerinin çok değerli bulduğumu söylemek istiyorum ve bu büyük emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

“SPOR BİR YARIŞMADAN DAHA ÖNEMLİ ANLAMLAR İÇERİYOR”

“Biz spora yarışmanın yanı sıra başka anlamlar da yüklüyoruz. Biz sporun dostluk, arkadaşlık olduğunu, bir ekip olmanın, birlikte hareket etmenin, bir takım olmanın, birlikten güç doğar ifadesinin yansıması olduğunu, bizleri bir araya getiren unsur olduğunu görüyoruz. Böyle olmasını istiyoruz. Sporun bizi birleştiren, bizleri bir araya getiren, aynı bugün burada olduğu gibi bizi bir araya toplayan bir olgu olduğunu unutmayalım. Bizler bu birlikteliği sürdürebilmek için her zaman sizin yanınızda olacağız ve hep destekçiniz olacağız.”

“BAŞİSKELE'DE 2021 YILI GENÇLİK YILI OLACAK”

“Kocaeli'de ilçe belediyeleri içerisinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nü kuran ilk belediyeyiz. Gençlere yönelik faaliyetlerimiz ve hizmetlerimiz ile diğer belediyelerden pozitif bir ayrışmaya doğru gidiyoruz. İlçemizde 2021 yılını gençlik yılı olarak ilan ettik. Yazın inşallah pandemi şartları da elverirse gençlerimizle birlikte bir çok etkinlikte bir arada olacağız. Bizler 10 yıllık genç Başiskelemiz'de hep birlikte oluşturduğumuz spor kentimizde daha mutlu, daha huzurlu, birbirine daha saygılı, yetişmiş, eğitimli ve kültürlü bir neslin yetişmesini sağlamalıyız. Sizlerin desteğiyle ilçemizde güzel işler yapmak, gönülden işler yapmak, doğru ve sportif işler yapmak, sizlerle beraber sportif başarıları da yakalamak arzusundayız.”

12 SPOR KULÜBÜ YENİ MALZEMELERİNİ TESLİM ALDI

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele'de sportif faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerine sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanabilecekleri malzemelerden oluşan hediye kolilerini kulüplere takdim etti.

Başiskele Birlikspor Kulübü, Başiskele Belediyespor Kulübü, Damlar Spor Kulübü, Anadolu Yeniköy Spor Kulübü, Vezirçiftliği Spor Kulübü, Bahçecik Spor Kulübü, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Yuvacık Spor Kulübü, Kullar Spor Kulübü, Doğantepe Spor Kulübü, Seymen Karşıyaka Spor Kulübü ve Anadolu Spor Futbol Kulübü yöneticileri ve sporcuları da malzeme dağıtımı sırasında Başkan Özlü ile günün anısına hep birlikte objektiflere poz verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.