Mardinliler’de Ekrem Güneri Güven Tazeledi

Marmara Mardinliler Derneği’nin olağan genel kurulunda yeniden aday olan Ekrem Güneri, bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi

GÜNDEM Yayın: 11 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 11.04.2021 12:11:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Genel Kurul Yapıldı

Merkezi Derince Deniz Mahallesi’nde bulunan ve kentimizin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Marmara Mardinliler Derneği, olağan genel kurulunu cuma günü gerçekleştirdi. Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Fırat Güler’in divan başkanlığını gerçekleştirdiği kongrede Reşit Badem ve Kemal Korkmaz ise kâtip üyeler olarak görev yaptı. Mevcut Başkan Ekrem Güneri’nin yeniden başkan seçildiği genel kurulda yeni yönetim kurulu listesi de belirlenmiş oldu.

Güneri’den Teşekkür

Gerçekleşen kongrenin ardından bir kez daha dernek başkanlığına seçilen ve güven tazeleyen Ekrem Güneri, yaptığı açıklamada “Mardinli hemşerilerimizin teveccühüyle yeniden bizleri destekledikleri ve Marmara Mardinliler Derneği başkanlığına getirdikleri için şahsım, yönetim kurulu ve denetim kurulu adına tüm Mardinli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.  İnşallah hep birlikte güzel projelere imza atacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU

Ekrem GÜNERİ

M. Orhan Ercan

Hakan Badem

Lokman Karaaslan

Turan Baytak

Muazzez Erdoğan

Bilal Elaslan

Ömer Aydın

Şehmus Güneri

Kahraman İdem

DENETİM KURULU

Arif İpek

Ramazan Daş

Mehmet Zeki Kutlu

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.