MASA TENİSİ TURNUVASI KAZANANLARI BELLİ OLDU

Başiskele Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Başiskele Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

SPOR Yayın: 16 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 16.05.2022 17:29:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başiskele Belediyesi ve Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Vezirçiftliği Kapalı Spor Salonu’nda hafta sonu yapılan turnuvaya ilgi yoğun oldu. Tam bir bayram havasında geçen turnuvanın açılış törenine Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Başkan M. Yasin Özlü, genç kardeşlerine başarılar dileyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı şimdiden tebrik etti. Başkan Özlü daha sonra genç kardeşlerinden birisiyle bir müddet masa tenisi maçı yaptı.

4 KATEGORİDE 91 GENÇ YARIŞTI

Başiskele’de bayram havasını erkenden yaşamaya başlayan gençler, satranç ve futbol turnuvalarının ardından masa tenisinde heyecan yaşadılar.  Lise Erkek-Kadın ve Büyükler Erkek-Kadın olmak üzere 4 kategoride düzenlenen masa Tenisi Turnuvası’na 91 genç yetenek katılım sağladı. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne olan turnuvada dereceye girenler belli oldu.

BAŞİSKELE BELEDİYESİ SPOR OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN ÜSTÜN BAŞARI

Başiskele Belediyesi tarafından kentte gençlerin spor kültürünü hep birlikte yaşamaları ve sporda yeteneklerini keşfetmeleri için hizmete açılan Spor Okulları da meyvelerini vermeye başladı.

Başiskele Belediyesi Spor Okulları öğrencilerinden Yiğit Genç Lise Erkeklerde, Elif Kayık ise Lise Kadınlarda 2.’lik başarısı gösterirken turnuvada dereceye giren diğer isimler şöyle:

BÜYÜK KADINLAR:

1.   Yasemin Çepnioğlu

2.   Zeynep Aşkın

3.   Betül Kaya

4.   Sevay Keskin

BÜYÜK ERKEKLER:

1.   Ata Tonguç

2.   Berat Yıldız

3.   Efe Sabur

4.   Münir Başaran

LİSE KADINLAR:

1.   Beril Gönenç

2.   Elif Kayık

3.   Mashied Haydari

4.   Feyzanur Güzeldal

LİSE ERKEKLER:

1.   Remzi Efe Özgür

2.   Yiğit Genç

3.   Hüseyin Helvacı

4.   Bartu Mete

Dereceye giren başarılı sporcular kupalarını turnuva sonunda düzenlenen törenle kaldırırken, ödüllerini 19 Mayıs Perşembe günü Başiskele Sahili’nde düzenlenecek Gençlik Festivali’nde teslim alacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.