MASALCI ÇOCUKLARA 28 HAZİRAN ÖDÜLÜ

4-7 yaş arasındaki çocukların kendi dünyalarını yansıttığı Renkli Dünyam Masal Anlatma Yarışması’nın ödül töreni bugün 28 Haziran kutlamaları çerçevesinde uçurtmalar ve Hacivat-Karagöz eşliğinde yapılacak.

KÜLTÜR Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 12:49:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit Belediyesi çocukların iletişim ve kendini ifade yeteneğini geliştirmesi için düzenlediği Renkli Dünyam Masal Okuma Yarışması’nın finalistleri belli oldu. 4-7 yaş arasındaki çocukların en çok 5’er dakikalık masal anlattıkları videoları göndererek katıldığı yarışmada seçici kurul tüm videoları izledi. 
 
BAŞVURULAR CUMA GÜNÜ BİTTİ
Geçtiğimiz Cuma günü başvuruları tamamlanan Masal Anlatma Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Çocukların masallarında dürüstlük, iyilik, güzel ahlaklı olma, yardımseverlik ve hoşgörü gibi evrensel etik değerlere, çevre bilincine, hayvan sevgisine, milli ve yerel değerleri önemseme temaları arandı. Çocuklar mimik, hitabet ve ses tonu açısından da değerlendirildi.  
 
ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLACAK
Sonuçları belli olan, bütün çocukların ve ailelerinin ödüllendirilecek yarışmanın ödül töreni ise bugün (pazartesi) İzmit’in kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Seka Park Uçurtma Tepesi’nde saat 14.00’te başlayacak olan ödül töreni İzmit Yerel Tiyatro Komisyonu/ 262 Tiyatro ekibi ile şenlenecek.
 
HEP BİRLİKTE UÇURTMALARA
Çocuklara müzikli masalların anlatılacağı etkinlikte Hacivat ile Karagöz performansı da minik yüreklere eğlenceli ve komik anlar yaşatacak. Ödül töreninde çeşitli hediyeler ve katılım belgelerinin verilmesinin ardından tüm çocuklar başlarını gökyüzüne çevirecek ve uçurtmalarını salacak. Çocuklar ve aileleri mutlu iki saat geçirecek. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.