MAVİ YEŞİL BAŞİSKELE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sahada zor şartlarda çalışan mesai arkadaşlarına destek olmaya devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 17 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 17.06.2021 21:42:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mavi Yeşil Başiskele’nin her bir noktasında Başiskele Belediyesi ekipleri tüm hızıyla çalışmalarını sürdürürken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de mesai arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Daha güzel, yaşanabilir, temiz ve huzurlu bir Başiskele için ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalışan Başkan Özlü, her fırsatta sahaya inerek özveriyle çalışan personeline moral veriyor. Son olarak ilçede temizlik işlerinde süratli ve ekonomik işler gerçekleştiren ve Başiskeleli vatandaşlardan da büyük beğeni ve takdir toplayan çöp taksi ekiplerini sahada çalıştıkları sırada ziyaret eden Başkan Özlü, mesai arkadaşlarıyla bir müddet sohbet etti ve işlerinde kolaylıklar diledi.

Mesai arkadaşlarının gönlüne dokunan Başkan M. Yasin Özlü konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

“Sadece çöp taksi araçlarımız değil, mesai arkadaşlarımız da hem çalışkan hem hızlı. Özverili çalışmalarından dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor,

güzel işlerinde kolaylıklar diliyorum. Hep birlikte Mavi Yeşil Temiz Başiskele için aşkınan çalışıyoruz.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.