MESAN SOKAK’TA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi, D-130 Karayolu'ndan Başiskele Sahili'ne inen Körfez Mahallesi Mesan Sokak'ı modernleştiren çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 13:04:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi Mesan Sokak'ta yenileme çalışmaları yapıyor. Vatandaşların D-130 Karayolu'ndan Başiskele Sahili'ne inişini sağlayan sokaklardan biri olan Mesan Sokak'ta ekipler, aydınlatma altyapı çalışmaları ve baskı beton kaldırım çalışmaları tamamlandı. Ekipler, asfalt kazıma makinesiyle yolun eski asfaltını kazımaya başladı. Yaklaşık 250 metrelik Mesan Sokak, baştan sona yeniden asfaltlanacak ve modern aydınlatma direkleriyle ilçenin yeni prestijli caddelerinden biri olacak. Başkan Özlü'nün de yakından takip ettiği çalışmalar tamamlandığında Kocaeli'nin en güzel manzaralı sahillerinden biri olan Başiskele Sahili'ne araç sürücüleri ve yayalar rahat ve güvenli bir şekilde ulaşacak.

BAŞİSKELE’DE ENGELLİ VATANDAŞLAR UNUTULMUYOR

İlçede sadece araç sürücüleri için değil engelli vatandaşların da rahat ve güvenli ulaşımı için çalışan Başiskele Belediyesi, Mesan Sokak’ın kaldırımlarını engelsiz hale getirdi. Hem yürüme hem de görme engelli vatandaşların daha rahat ve güvenle Başiskele Sahili’ne inebilmeleri için kılavuz kabartmalar yapılarak sarı renge boyandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.