MESLEKİ EĞİTİMDE BAŞİSKELİLERE BÜYÜK KOLAYLIK

Başiskele Belediyesi, Başiskeleli vatandaşlara iş bulma ve meslek edindirme eğitimlerinde büyük kolaylıklar sunmaya devam ediyor.

EĞİTİM Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 10.09.2021 16:01:25
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün göreve geldikten hemen sonra seçim beyannamesinde de yer alan ve ilk etapta hizmete başlayan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), Başiskele’de ikamet eden vatandaşların iş bulmaları noktasında yanında olmaya ve onları desteklemeye devam ediyor. İşveren ile iş arayanlar arasında köprü kuran BAŞKİM, ücretsiz meslek edindirme kurslarıyla da özellikle gençlerin istihdama katılmasını sağlıyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarınca verilen inşaat sektörü İskele Kurulumu (Seviye 3) MYK Belgesi almak isteyen Başiskeleliler’e sınav ücretinde kolaylık sağlayacak. Önümüzdeki haftalarda yapılacak sınav için BAŞKİM’e başvurular alınmaya başlanırken adaylar, detaylı bilgi ve başvuru için 0262 310 13 90 no’lu telefonu arayabilecekler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.