MİLLET BAHÇESİ’NDE ESTETİK ÇALIŞMALAR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Döngel Vadisi Millet Bahçesi’nde devam eden peyzaj çalışmalarını inceledi.

YAŞAM Yayın: 27 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 27.08.2021 14:05:11
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

DEĞER KATTI

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde yer alan Millet Bahçesi projelerinden ilki olan Döngel Vadisi Millet Bahçesi, aileleriyle birlikte doğayla iç içe huzurlu ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası haline geldi. Yürüyüş yolları ve piknik alanları ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap veren Millet Bahçesi, kente değer katan önemli projelerden biri oldu.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Başkan Özlü’nün yakından takip ettiği projede düzenlemeler devam ediyor. Barbaros Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar alanına alışverişe giden vatandaşların daha güvenli ve estetik bir ortamda yürümesi adına, ekipler yürüyüş ve bisiklet yolu çevresinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken; düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Özlü, yaz kış demeden Başiskele’nin değişimi ve gelişimi için uğraşan ekip arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.