MÜFTÜ AMİL AİLEDE HUZURU ANLATACAK

Derince Belediyesi’nin ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenleyeceği konferans 14 Ekim Perşembe günü saat 19:30’da İlçe Müftüsü Mecit Amil’in katılımıyla gerçekleşecek

GÜNDEM Yayın: 12 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 12.10.2021 16:04:11
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Derince Belediyesi tarafından ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlenecek olan konferansın konuğu Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil olacak. 14 Ekim Perşembe günü saat 19:30’da Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan programa Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kültürel faaliyetleri önemsediklerini ve aile bağları ile maneviyatı güçlendiren hususlarda etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konferansa tüm Derincelilerin ailece davetli olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.