MUTLU DÖNDÜLER

İzmit Belediyespor Kulübü güreş branşının gelecek vaat eden yetenekli sporcuları, Antalya’da gerçekleştirilen U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil etti

SPOR Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 16:46:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit Belediyesporlu güreşçiler Antalya’da tecrübe kazandı 
 
 
Farklı spor branşlarında ilimizi başarıyla temsil eden İzmit Belediyespor Kulübü, Antalya’da gerçekleştirilen U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda da adından söz ettirmeyi başardı. Antrenör Şener Sar önderliğinde 10 kişilik sporcu kafilesi ile Antalya’ya çıkarma yapan İzmitli güreşçiler, birbirinden zorlu rakiplerle mindere çıkarak önemli tecrübeler edindi. İki gün süren organizasyonda 97 kilogramda mindere çıkan Seçkin Duman ise zorlu rakipleri egale ederek Türkiye 7’ncisi olmayı başardı.
 
MUTLU DÖNDÜLER
Türkiye’nin dört bir yanından farklı kulüp ve sporcuların yer aldığı organizasyonda kariyerleri açısından önemli bir tecrübe edinme fırsatı yakalayan sporcular, Antalya’dan mutlu döndü. Sporcularının performansından memnun olan antrenör Şener Sar, desteklerinden dolayı İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ve kentteki sporcuların en büyük dostu ve destekçisi olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.