O SAPIK TUTUKLANDI

İzmit Alemdar Caddesi üzerinde yolda yürüyen genç bir kadının fotoğrafını çekerken yakalanan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 12:44:38
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Mahkemeye sevkedildi ve mahkeme tutulanmasına karar verdi ve Cezaevine gönderildi.Alınan bilgiye göre İzmit Alemdar Caddesinde K.A. isimli şahsın önünde yürüyen 15 yaşındaki genç kızın fotoğraflarını çektiği iddia edildi. K.A.'nın fotoğraf çektiğini flaşın patlamasıyla fark eden genç kız olayı anlayınca K.A.'nın galerisine bakmak istedi fakat şahıs çeşitli bahaneler ile buna izin vermedi. Kızın şahsa tepkileri sonrasında esnafın olay yerine gelmesiyle şahsın galerisine bakıldığı ve birçok kızın çekilmiş fotoğrafları bulunduğu öğrenildi. Yapılan şikayet sonrası polis ekipleri tarafından şahıs gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan K.A. Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildiği esnada görüntü alan basın mensuplarına “Ben yapmadım, yanlış oldu” dedi. Makemeye çıkan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.