“ORTAK YÖNETİM, ORTAK ÇÖZÜM”

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ortak yönetim anlayışıyla hemşehrileriyle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 25 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 25.08.2021 13:47:15
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

SORUNLARI YERİNDE DİNLİYOR

 

İlçede istişare kültürünü genişleten Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, vatandaşların sorunlarını ivedilikle çözmek adına talep ve görüşlerini yerinde dinliyor. Kentin gelişimi ve değişimi için, ortak çözüm ve ortak yönetim şiarıyla hareket eden Başkan Özlü bu kapsamda komşularıyla buluşmayı sürdürüyor.

 

SOFRALARA MİSAFİR OLDU

 

Kenti daha çekici ve yaşanabilir yapmak için, sorun ve istekleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü Atakent Mahallesi’nde hemşehrilerinin sofralarına misafir oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özlü, mahalledeki eksikliklerin çözümü için gereken adımları atacaklarını dile getirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.